تماس با ما : ۴۴۰۳۲۱۶۶-۰۲۱ ، ۴۴۰۳۳۲۴۵-۰۲۱
تماس با مشاور : ۷۲۰۹۷۶۷-۰۹۱۲
موارد پاسخگویی: مشاوره و ارائه اطلاعات فنی و مهندسی – اعزام نیروی متخصص به محل پروژه – اعلام قیمت
طراحی ، محاسبه و اجرای آرماتور بندی
آرماتوربندی کاری تخصصی میباشد و دقت و نظارت جدی بر آن الزامی است. در برخی شرایط تمام مقاومت پی را آرماتورها تامین می کنند. مهندسین ناظر موظف هستند قبل از اجرای بتن ریزی از آرماتوربندی فونداسیون بازدید به عمل آورده و تا پایان بتن ریزی نظارت مستمر و مستقیم داشته باشند.
درباره آرماتور بندی
[lptw_recentposts layout=”dropcap” post_type=”post” link_target=”new” category_id=”47″ space_hor=”5″ space_ver=”5″ columns=”1″ order=”DESC” orderby=”none” posts_per_page=”10″ post_offset=”0″ reverse_post_order=”false” exclude_current_post=”false” override_colors=”false” background_color=”#ffffff” text_color=”#ffffff” show_subtitle=”true” no_thumbnails=”show”]
آرماتور بندی
آرماتور فولادی است که در بتن برای جبران مقاومت کششی پایین آن مورد استفاده قرار میگیرد. فولادیکه به این منظور در سازههای بتن آرمه به کار میرود به شکل سیم یا میلگرد میباشد و فولاد میلگرد نامیده میشود. البته در موارد خاصی از فولاد ساختمانی نظیر نیمرخهای شکل، ناودانی و یا قوطی نیز برای مسلح کردن بتن استفاده میشود.
کلیه مصالح بنائی از جمله بتن، تاب و تحمل کشش را نداشته و در اندک زمان در مقابل نیروی کششی از همدیگر گسیخته میشوند. حداکثر نیرویی که بتن میتواند تحمل نماید ۳۲ کیلوگرم بر سانتیمترمربع میباشد.این در صورتی است که بتن با مشخصات عالی ساخته شده باشد. در مقاطعی که بتن تحت تاثیر نیروی کششی باشد فولادگذاری میشود. فولاد آلیاژی است که از آهن و کربن تشکیل شده؛ هر چقدر درصد کربن بیشـتر باشد فولاد سخـتتر و شکنندهتر شده و خاصیت شکلپذیری آن کمتر میشود. فولادی که در ساختمان مصرف میشود باید به راحتی شکلپذیر باشد تا بصورت دلخواه و سرد، خم شود.
آرماتوربندی از حساسترین و بادقتترین قسمتهای ساختمانی بتنی میباشد؛ زیرا همانطوری که قبلا گفته شد کلیه نیروهای کششی در ساختمان بوسیله میلگردها تحمل میشود. بدین لحاظ در اجرای آرماتوربندی ساختمانهای بتنی باید نهایت دقت و حوصله به عمل آید. نکته: آرماتورها باید به هم بسته شوند تا در موقع بتنریزی از جای خود تکان نخورده و جابجا نشوند. فاصله آنها از یکدیگر باید طوری باشد که بزرگترین دانه بتن به راحتی از بین آنها رد شده در جای خود قرار گیرد.
خم کردن آرماتور:
آرماتورهای تا قطر ۱۲ میلیمتر را با دست خم نمود ولی آرماتورهای بزرگتر از ۱۲۲ میلیمتر بهتر است با دستگاه مکانیکی مجهز به فلکه خم شود قطر فلکه خم متناسب با قطر آرماتور بوده و باید بوسیله مهندس محاسب و مهندس کار گاه تعیین شود
کلیه آرماتورهای ساده باید به قلاب ختم شود ولی آرماتورهای آجدار را میتوان به صورت گونیا خم نمود. سرعت خم کردن باید متناسب با درجه حرارت محیط باشد و باید با نظر مهندس کار گاه بطور تجربی تعیین شود. باید از خم کردن آرماتورها در درجه حرارت کمتر از ۵ درجه سانتیگراد خودداری نمود حتی المقدور باید از باز کردن خم های آرماتورهای شکل داده شده و مصرف آن در محل دیگر خودداری نمود و در مواقع ضروری باید بازکردن خم ها با نظر مهندس ناظر باشد.